Tornedalshandsken vuxen svart med dubbla resår

595kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Modellen har dubbla resår likt barnmodellen och tillverkas på beställning (ca 14 dagars leveranstid) och är utmärkt för exempelvis skoteråkning och slalomåkning. Tillverkad av action-tyg i mycket hög kvalitet. Tyget är både fuktavvisande och vindtätt. Handskarna är gjorda för att tåla kyla och fukt.

Handskarna tillverkas i Finland och innehåller inga giftiga färgämnen eller kemikalier. Fodret består av 50% ull och 50% polyester och innehåller inga giftiga färgämnen eller kemikalier. Tygets insida har en polyuretan beläggning.

Invändigt mått från handled till fingerspets:

Stl. XS ca 15-17 cm som motsvarar XXXL i barnstorlek och motsvarar ungefär 6-7.

Stl. S ca 18-19 cm och motsvarar ungefär storlek 8.

Stl. M 20 cm och motsvarar ungefär storlek 9.

Stl. L 21 cm och motsvarar ungefär storlek 10.

Stl. XL 21,5-22,5 cm och motsvarar ungefär storlek 11.

 

Om man vill ha en ullvante under så gå gärna upp en storlek på denna handske. Damer med lite större händer väljer tex merinoull i strl S i finger och M i vante samt L på denna tornedalshandske.

Vid beställning är inte reflexbanden alltid exakt samma som på bilderna. Viss variation kan förekomma.

SKÖTSEL: Tvättas i 40-grader maskin- eller handtvätt. Använd tvättmedel utan blekmedel och undvik sköljmedel eftersom sköljmedel täpper till porerna i tyget och andningsförmågan försämras. Ska ej centrifugeras eller torktumlas. Torkskåp kan användas men helst inte med högsta värmen. Torka inte handskarna på element. Handskarna kan med fördel torkas med fodret utdraget.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL