Tornedalshandsken Baby – Rosa/Svart/Babyblå

345kr

Denna modell är till de allra minsta upp till ett år utan tumme och sys för hand som lokalt hantverk, detta medför att små skillnader kan förekomma i storlekarna. Babymodellen är cirka 0,5 cm kortare utvändigt än XXS och passar händer upp till 8,5 cm från handled till långfinger.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Denna populära vinterhandske tillverkas av action-tyg i mycket hög kvalitet. Tyget är både fuktavvisande och vindtätt. Handskarna är gjorda för att tåla kyla och fukt men ersätter inte galonhandskar.

Handskarna tillverkas i Finland och innehåller inga giftiga färgämnen eller kemikalier. Fodret består av 50% ull och 50% polyester. Tygets insida har en polyuretan beläggning.

Vid beställning är inte reflexbanden alltid exakt samma som på bilderna. Viss variation kan förekomma.

SKÖTSEL: Tvättas i 40-grader maskin- eller handtvätt. Använd tvättmedel utan blekmedel och undvik sköljmedel eftersom sköljmedel täpper till porerna i tyget och andningsförmågan försämras. Ska ej centrifugeras eller torktumlas. Torkskåp kan användas men helst inte med högsta värmen. Torka inte handskarna på element. Handskarna kan med fördel torkas med fodret utdraget.

Ytterligare information

Färger

, ,