Kontakt/Beställning

Så här går det till att beställa:

Fyll i kontakt formuläret om du vill göra en beställning eller ställa en fråga till oss. Vi tar hand om din beställning och svarar dig så fort vi kan .När ni får svar  kontrollera att allt är korrekt och om något saknas eller är fel så meddela oss , vi meddelar även hur mycket det blir att betala. OBS !! Vänta alltid med betalningen tills ni fått svar från oss och  att dom handskar som är beställda finns på lager, vi håller handskarna reserverade i max 4 dagar men är tacksamma om ni kan betala när ni fått bekräftelse eftersom vi har dåligt med utrymme att lagra dom beställda handskarna , ångrar du beställningen så är vi tacksamma om du meddelar oss .Handskarna skickas när betalningen har kommit in till Plusgirot eller Swish. Vi levererar samma dag då betalningen kommit in före kl. 12.30 undantag då vi är på någon mässa eller marknad. VI SKICKAR INTE MOT POSTFÖRSKOTT ELLER MED FAKTURA. Det följer alltid med ett kvitto då vi skickar handskarna. Har du inte fått svar inom 1-2 dagar så kontakta oss för då kanske din beställning inte har kommit fram. Just nu i november och December är det många som beställer och därför är vi tacksamma om ni kan göra betalningen så fort ni fått svar från oss om att handskarna finns , detta pga. brist på utrymme att lagra dom beställda handskarna.

Fyll i meddelande rutan nedan .  OBS !! Vi behöver alltid mobilnummer !!!!!!!!!!!!

  • Vad du önskar beställa
  • Antal
  • Färg
  • Storlek
  • mobilnummer för sms-avisering
  • Fullständig adress dit handskarna skall skickas   postadress , postnummer och Ort.

Vi skickar med PostNord alla försändelser är spårbara med försändelsenummer. Glöm inte ange mobilnummer för sms avisering.
Eftersom vi fått höra av kunder att beställningen har inte kommit fram vill vi påminna om att man måste fylla i captcha kod och därefter trycka på knappen skicka för att beställningen skall gå i väg.

VI HÅLLER STÄNGT 7-12/12  UNDER DENNA TID SKICKAS INGA HANDSKAR OCH INGA BESTÄLLNINGAR GÖRS KLARA. VÄLKOMMEN ÅTER DEN 12/12.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

DIN ADRESS DIT HANDSKARNA SKALL SKICKAS: POSTADRESS POSTNUMMER OCH ORT (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Captcha kod
captcha

Skriv in Captcha koden här

TORNEDALENS TEXTIL HB

Björnvägen 22
95335 HAPARANDA
SVERIGE

Mobil 070-550 91 36
kl. 9.00 – 18.00 alla dagar

eva. tornedalens @ gmail.com
PG 403 24 53-5
SWISH 123 218 4885
Välkomna att besöka oss och köpa handskar direkt från lagret..Ring alltid före besök.