Varuinfo Handskar

Varuinfo & skötselråd fuktavvisande Barnhandskar ” Tornedalens barnhandskar ” :

Våra barnhandskar tillverkas av Action tyg i mycket hög kvalité som är vattenavvisande och vindtät och trots det ett tyg som andas ut fukten med avkylande ångorna. Tyget tillverkas i Finland och innehåller inga skadliga färgämnen eller kemikalier.

Handskarna är varma vinterhandskar och är för både köld och fuktig väder och kväver ingen underhandske nödvändigtvis Handskarna är vinter handskar och ersätter inte galon handskar. Från februari -17 har vi gått över från teddy ( polyester) foder till Ull foder . Handskarna görs i 8 olika storlekar från ca. 6 månader upp till ca. 12 år. Handskarna har fått mycket beröm av förskolepersonal för hur lätta dom är att ta på även dom mindre barnen och att dom sitter kvar på händerna och håller dom små händerna varma och torra.

SKÖTSEL:

Tvättas i 40-grader maskin eller handtvätt  använd tvättmedel utan blekmedel , inget sköljmedel  (sköljmedel täpper till porerna i tyget och andningsförmågan försämras) ingen centrifug ej heller torktumling , torkskåp kan användas men helst inte med högsta värmen , torka inte handskarna på element. Handskarna går att torka med fodret utdraget.

Tyget innehåller inga giftiga färgämnen eller kemikalier. Tyg: 100% Polyamid ,  Tygets insida har en Polyuretan beläggning .

 

 

 

 

 

 

 

 

Betalning , Leverans & Frakt

Vi levererar i regel samma dag betalningen har kommit in ( PG 403 24 53-5 eller Swich på nr. 123 218 4885 ) Kvitto följer med handskarna. Vi skickar handskarna via Postnord som Varubrev vilket är framme dagen efter . Frakt priser finns i huvudmenyn under Prislista.

 

 

TORNEDALENS TEXTIL HB

Björnvägen 22
95335 HAPARANDA
SVERIGE

Mobil 070-550 91 36
kl. 9.00 – 18.00 alla dagar

eva. tornedalens @ gmail.com
PG 403 24 53-5
SWISH 123 218 4885
Välkomna att besöka oss och köpa handskar direkt från lagret..Ring alltid före besök.